Cu un design arhitectural modern, sofisticat și elegant ansamblul rezidențial Wings, dezvoltat de către pionierul clădirilor „verzi” în România – Studium Green, va deveni curând un reper în Cluj-Napoca. Viitorii proprietari de locuinţe vor face parte dintr-o comunitate în care confortul casei va prima, acordând o atenţie deosebită mediului înconjurător.

Termoizolare cu produse 100% naturale

Așadar, în conformitate cu standardele Romanian Green Building Council, lucrările sustenabile realizate de către Studium Green în proiectele sale includ proiectarea şi implementarea responsabilă a practicilor de mediu şi eficiența în privința resurselor.

 

 

Metodele şi tehnologiile implementate cuprind alături de proiectarea eficientă din punct de vedere energetic și folosirea materialelor durabile, care prelungesc durata de viaţă utilă a clădirilor, materiale de construcţii naturale, eficiente cu proprietăți termoizolatoare deosebite.

În consecință, termoizolarea ansamblului Wings se va realiza utilizând produse 100% naturale, Multipor. Acesta este un produs mineral care se fabrica din nisip, var, ciment, agent de expandare si apa, fiind in prezent singura soluție de termoizolare minerala solida existenta pe piata din Romania. Multipor reușește să întrunească toate caracteristicile necesare unei termoizolări sănătoase și eficiente.

Wings, cel mai spectaculos ansamblu rezidențial din Transilvania

Dezvoltatorul imobiliar Studium Green investeşte 18 milioane de euro în ansamblu rezidenţial cu 228 de apartamente de pe strada Frunzișului din Cluj-Napoca. Ansamblul include două corpuri de clădire, cu 114 apartamente fiecare, suprafeţele locuinţelor fiind cuprinse între 43 şi 155 mp și urmează să fie finalizat în a doua parte a anului viitor. Amplasat la doar 10 minute de centru, acestabeneficiază de o infrastructură bine pusă la punct, precum şi de acces rapid la mijloacele de transport în comun, unităţi de învăţământ, cabinete medicale şi zone comerciale.

 

Imobilul este pre-certificat RoGBC (Romanian Green Building Council) ca proiect verde. Green Homes implică crearea unor locuinţe sustenabile, care tratează cu atenţie proiectarea, construcţia și operarea locuinţei în vederea minimizării impactului pe care construcţia sau operarea locuinţei îl are asupra mediului.