WEST SIDE PARK

Aer curat, chiar și în oraș

 

WEST SIDE PARK

Aer curat, chiar și în oraș

1
1

DESPRE WEST SIDE PARK

Când ai de ales între a locui la țară sau la oraș, începi să calculezi raportul între beneficii și dezavantaje. E frumos să trăiești în natură și să te bucuri de aer curat. Dar e plăcut și în oraș unde ai la îndemână teatru, cinematografe, stadion sau centre comerciale. Când am proiectat WEST SIDE PARK am luat în calcul toate visurile tale. Nu am vrut să facem compromisuri aşa că am ţinut cont de fiecare dorinţă a ta. Am conceput un ansamblu rezidenţial pe care l-am plasat perfect în oraş ca să ai la îndemână totul şi să te bucuri în acelaşi timp de aer curat şi spaţii verzi.

234
LOCUINȚE
410
PARCĂRI AUTO SUBTERANE
3600
spații comerciale
4000
terase și spații verzi

WEST SIDE PARK este un imobil multifuncţional, alcătuit din 3 corpuri de clădire, construit în Cluj-Napoca, la doi pași de Iulius Mall. Are în apropriere supermarketuri, școli și universități, birouri, cea mai modernă bază sportivă iar zona este bine conectată cu ajutorul mijloacelor de transport în comun.

CARACTERISTICI

CONFORT AMBIENTAL ȘI SPAȚII VERZI

Cea mai mare terasă verde suspendată din Transilvania, cu o suprafaţă de 2500 mp, cu acces liber pentru locatari, plus alte spaţii verzi în incinta complexului. Suprafețele vitrate generoase ale apartamentelor și balcoanele ample permit pătrunderea abundentă a luminii naturale.

CALITATE ȘI DURABILITATE

Scările interioare și spațiile comune sunt finisate cu plăci naturale și marmură, iar terasele apartamentelor sunt finisate cu piatră naturală. Fiecare clădire este prevăzută cu lifturi silențioase, echipate cu tehnologie de ultima generație.

SUSTENABILITATE ȘI RESPONSABILITATE

Ansamblu rezidenţial la standarde Green Homes, încadrat în clasa energetică A. Faţadă ventilată din ceramică fotocatalitică tratată cu dioxid de titan, ce protejează împotriva poluării şi produce în permanenţă oxigen activ.

SIGURANȚĂ ȘI COMODITATE

Apropierea de instituții de învățământ precum Universitatea Babeș-Bolyai FSEGA, Universitatea Dimitrie Cantemir, Liceul Pedagogic sau Transylvania College. Spații comerciale situate la parterul complexului dar și vecinătatea cu Iulius Mall, Baza Sportivă Gheorgheni, Parcul Iulius Mall sau Parcul Detunata.

CAUȚI UN APARTAMENT ÎNCONJURAT DE 3500 MP DE SPAȚII VERZI?