Seasons - Dezvoltat de
Studium Green

Pădurea de acasă!
Apartamente cu 3 camere- preț de la 175.000 €

DESPRE SEASONS

Natură, armonie, bunăstare sunt conceptele în jurul cărora se construiește noul ansamblu rezidențial SEASONS dezvoltat de Studium Green.
Studium Green dezvoltă în premieră pentru Transilvania un concept spectaculos de pădure verticală urbană. Seasons va fi amplasat in cartierul Zorilor foarte aproape de tot ce îți dorești: spatii comerciale renumite, unităti de învatamant de toate gradele, unitati sanitare remarcabile, mijloace de transport în comun, o comunitate tânără în dezvoltare.

152
APARTAMENTE
152
LOCURI DE PARCARE
2500
balcoane verzi
700
terase înierbate

Str. Frunzișului nr. 91/ Cluj- Napoca

CARACTERISTICI

CONFORT AMBIENTAL ȘI SPAȚII VERZI

Panorama deosebită; terase generoase verzi și cu arbori ornamentali; grădină urbană verticală și terasă circulabilă pentru locatari; teren de joacă pentru copii

CALITATE ȘI DURABILITATE

Tâmplărie de aluminiu; termoizolație durabilă și eficientă; materiale naturale.

GARANTAREA INVESTIȚIEI

Servicii de administrare și închiriere a imobilului; verificare periodică a uzurii apartamentelor

IDENTITATE PRIN DESIGN

Stil unitar. Dar fiecare apartament tratat special. Gradina urbană verticală.

SUSTENABILITATE ȘI RESPONSABILITATE

Precertificat GREEN HOMES - cel mai robust sistem de certificare aplicabil clădirilor rezidențiale, recunoscut internațional.
În plus, clădirea oferă un sistem de iluminat architectural și ambiental inteligent (LED); sistem de colectare a separată a deșeurilor; prize pentru mașini electrice, finisaje fără compuși organici volatili toxici și un ghid de finisare cu materiale ecologice pentru proprietari.

CAUȚI UN APARTAMENT APROAPE DE TOT CE ÎȚI DOREȘTI?

Inspirați de natură, proiectul SEASONS dezvoltat de Studium Green este un turn bioclimatic de 14 etaje construit durabil, responsabil și conectat cu natura, chiar și într-un mediu urban agitat. Aspectul cald, natural al vegetației care invadează balcoanele largi, dau viață clădirii și sunt un model de dezvoltare ecologică și de extindere durabilă a peisajului urban. Turnul va avea o înălțime de 50 m și va oferi un spațiu rezidential de 12.000 mp utili și spații de parcare auto și biciclete de 3.000 de mp. Apartamentele compartimentate ingenios, performante energetic, vor avea suprafețe utile între 39 si 113 mp și terase de până la 57 mp.