Cluj-Napoca este cel mai mai atractiv oraş din România, având o economie înfloritoare graţie domeniului IT (oraşul fiind supranumit Silicon Valley-ul Europei) şi a industriilor creative, educaţie superioară de calitate oferită în cadrul sutelor de specializări din programa celor 6 universităţi  de stat, o administraţie locală care face pionierat la nivel naţional, bifând premieră după premieră în special în ceea ce priveşte transportul public, o gamă variată de oferte de locuri de muncă în toate câmpurile de activitate, în funcţie de pregătirea şi experienţa cadidaţilor, precum şi printre cele mai mari salarii din ţară.

Primele case “vezi” din România, construite la Cluj-Napoca

Clujul este însă şi un oraş al premierelor în materie de imobiliare. Studium Green este primul dezvoltator imobiliar din România care construieşte, încă din anul 2012, clădiri “verzi” în Cluj-Napoca, conform standardului Green Homes – o certificare voluntară pentru clădiri rezidențiale care implică inovare și performanțe sustenabile superioare, fiind recunoscută la nivel racticeonal și promovată ca model de bune practici de către Banca Mondială și de către Comisia Europeană. Mai mult, Green Homes este unica certificare din europeană asociată unei ipoteci verzi cu dobânzi și condiții preferențiale pentru viitorii ocupanți.

Wings, oraşul este la picioarele tale

Cel mai nou proiect dezvoltat de Studium Green  se intitulează “Wings” şi este fără îndoială cel mai spectaculos proiect rezidențial de pe piaţa imobiliară din Transilvania. Clădirea va atrage toate privirile datorită design-ului original şi arhitecturii inovatoare.  Cele 228 de apartamente ale imobilului sunt ingenios compartimentate, dispuse în 2 “aripi”, de unde viitorii proprietari vor avea oraşul la picioare. La propriu. Aceştia vor beneficia de o privelişte de vis atât la răsărit, cât și la apus, datorită poziţionării privilegiate a clădirii.

Proiectul rezidenţial “Wings” este situat în zona de vest a oraşului, în cartierul Zorilor, pe strada Frunzisului. Amplasat la doar 10 minute de centru, acestabeneficiază de o infrastructură bine pusă la punct, precum şi de acces rapid la mijloacele de transport în comun, unităţi de învăţământ, cabinete medicale şi zone comerciale.

 

Studium Green are o experienţă de 15 ani în domeniul construcţiilor, timp în care a finalizat peste 1.500 de apartamente în complexe rezidenţiale, peste 7.500 mp spaţii comerciale şi de birouri şi 4.500 mp de acoperişuri vezi.

Sursa:

https://ziuadecj.realitatea.net/economie/alege-sa-investesti-in-cel-mai-spectaculos-ansamblu-rezidential-din-transilvania-wings-orasul-este-la-picioarele-tale–180754.html