WEST SIDE PARK

Aer de munte acasă, în mijlocul oraşului


Când am proiectat WEST SIDE PARK am luat în calcul toate visele tale. Nu am vrut să  facem compromisuri, aşa că am ţinut cont de fiecare dorinţă a ta.  Am conceput un ansamblu rezidenţial pe care l-am plasat perfect în oraş ca să ai la  îndemână totul şi să te bucuri, în acelaşi timp, de aer curat şi spaţii verzi.


Locuieşte într-oclădire care are grijă de tine!


Ne-am gândit în primul rând că ai o viaţă agitată care te face să îţi  neglijezi sănătatea şi că nu ţi-ar strica

o „terapie” cu aer curat la domiciliu, fără poluare. Aşa că am amplasat, chiar pe clădirea în care vei locui, un sistem care să producă pentru tine în permanenţă  aer proaspăt, aer de munte.                       

Faţada ventilată, tratată cu dioxid de titan, unică în Cluj într-un ansamblu rezidenţial, beneficiază de o tehnologie de  ultimă generaţie. Datorită caracteristicilor sale, aceasta produce oxigen activ  pe care îl găseşti în zonele montane. Prin oxidare, distruge noxele şi elimină  bacteriile (99% dintre ele sunt distruse chiar în prima jumătate de oră de la  contactul cu faţada).  Fiind foarte uşor de curăţat, fiecare ploaie ajută,  practic, la spălarea faţadei. Pe scurt, vei locui într-un bloc impecabil care  aproape că se curăţă singur.

Şi, ca să îţi poţi face o idee şi mai clară despre acest sistem de faţadă,  gândeşte-te că 1,000 mp de ceramică tratată cu dioxid de titan are aceeaşi  capacitate de curăţare a aerului pe care o generează 70 de arbori.

Am mai luat în calcul şi faptul că ai o viaţă plină de stres şi că îţi  doreşti să te relaxezi cu familia la iarbă verde, dar din păcate nu ai  întotdeauna  timp să te deplasezi pentru asta.  Aşa că am îmbrăcat în natură toate suprafeţele libere. Ai la dispoziţie peste  5,000 mp de spaţii verzi chiar în incinta ansamblului, iar la tine sub fereastră se întinde cea mai mare terasă verde suspendată, rezidenţială din Transilvania  (cu o suprafaţă de 2,500 mp).

Mai ştim că pentru tine timpul este preţios şi de aceea am mutat chiar la  tine în bloc, la parter, spaţii comerciale de unde te poţi aproviziona imediat cu  o diversitate de produse.


Noul tău vecin: TOTUL

Mai mult, West Side Park este situat într-un punct cheie al oraşului unde ai la câteva minute de tine tot ce îţi doreşti: galerii comerciale importante (precum Iulius Mall),  parcuri pentru relaxare(Baza Sportivă Gheorgheni, Parcul Detunata şi Parcul Iulius Mall), unităţi de  învăţământ (grădiniţe, şcoli, FSEGA şi Universitatea Dimitrie Cantemir), precum şi mijloace de transport în comun. Prin urmare, chiar dacă decizi să achiziţionezi un apartament în WEST SIDE PARK pentru a-l închiria, investiţia ta va fi una profitabilă.

 

Locuieşte într-un imobil care să aibă grijă de tine şi unde să ai totul la doi paşi!

Contactează-ne acum pentru mai multe informaţii!

Studium green foloseste cookie-uri si continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau . Detalii. Accepta