WINGS este o noul proiect rezidențial din cartierul Zorilor din Cluj-Napoca, România. Este o comunitate ce cuprinde 228 de unități locative, amplasată ideal, aproape de transportul public, instituțiile de învățământ pentru toate vârstele, clinicile moderne și galerii comerciale. Locuitorii se vor bucura de numeroasele facilități care îi vor ajuta să se conecteze la mediu, inclusiv priveliști panoramice, spații verzi, grădină urbană, terase, stații de încărcare a mașinilor electrice și parcare pentru biciclete. Comunitatea a fost concepută pentru a conserva resursele naturale, ajutând rezidenții să aibă un stil de viață cât mai ecologic.

Dezvoltatorul proiectului, Studium Green, este lider pe piața imobiliară din Transilvania. Din 2012, Studium Green s-a angajat să construiască în mod responsabil clădiri ecologice de pionierat pe piață.

Potrivit CEO-ului, Dorin Bob, „Am demonstrat în ultimii 8 ani, de la prima clădire rezidențială verde certificată pe care am dezvoltat-o ​​în România, că se poate construi mai bine, mai calitativ, cu impact mai mic asupra mediului și costuri mai mici pentru clientul nostru final, pe termen lung.

” WINGS” by Studium Green a primit un certificat preliminar EDGE de la GBCI.

sursa: WINGS by Studium Green | EDGE Buildings