Pionierul ansamblurilor rezidenţiale “verzi” în Cluj-Napoca, dezvoltatorul imobiliar Studium Green, a finalizat construcția complexului multifuncţional “West Side Park 

 

Imobilul cu 234 de apartamente bifează două premiere: cea mai mare terasă verde suspendată din Transilvania și prima fațadă ventilată inteligent, unică în Cluj, ce produce în permanență aer proaspăt “de munte”.

Cea mai mare terasă verde suspendată din Transilvania

Cu o suprafață totală de aproape 3.000 mp , ansamblul rezidențial “West Side Park” beneficiază de cea mai mare terasă verde suspendată din Transilvania. Dotată cu  alei pietonale, băncuțe, pomi fructiferi și plante perene, grădina urbană reprezintă un adevărat parc sub geamurile celor care locuiesc în imobil. Ba mai mult, complexul beneficiază și de terase verzi secudare, insumând 7.700 mp , dar și de zone verzi la parter, în zona principală de acces în clădire.

Fațadă ventilată inteligent, unică în Cluj

Clădirea beneficiază de un sistem care produce în permanență aer proaspă, aer de munte. Faţada ventilată, tratată cu dioxid de titan, unică în Cluj într-un ansamblu rezidenţial, beneficiază de o tehnologie de  ultimă generaţie.

Sursa:

https://ziuadecj.realitatea.net/mica-publicitate/a-fost-inaugurat-west-side-park-ansamblul-cu-unica-fatada-inteligenta-din-cluj-si-cea-mai-mare-terasa-suspendata-din-transilvania–187229.html