„Nu cred că sunt multe momente mai potrivite decât acesta să arătăm că ne interesează soarta comunității noastre”, a declarat Dorin Bob, anunțând că are în vedere mai multe astfel de „fapte bune”.

Proprietarul companiei Studium Green, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din Transilvania, spune că a finalizat dotarea unei case aparținând Studium Green astfel încât aceasta să poate găzdui cadre medicale pe toată durata crizei. Este vorba despre echiparea completă a unui imobil în suprafață de 450 de metri pătrați, cu implicarea tuturor angajaților companiei, dar și ai armatei. Această casă ar putea găzdui până la 20 de persoane, spune Dorin Bob.

De asemenea, Dorin Bob, care este și CEO al Arovit, a facut zilele acestea mai multe donații de alimente, pentru Crucea Roșie, Episcopia Timișoarei și Episcopia Vadului, Feleacului și Clujului.

În același timp, omul de afaceri clujean a dotat Spitalul de neuro-chirurgie din Cluj-Napoca cu produse de protecție, incălțăminte specială, șorțuri, mănuși și prosoape, în funcție de necesitățile acestei unități sanitare.

„Vom continua să ne implicăm activ în viața comunității locale, continuând seria faptelor bune pe toată perioada crizei. Le mulțumim tuturor celor care sunt solidari în această perioadă și vă îndemnăm pe toți cei care aveți această posibilitate să o faceți!
Haideți să avem grijă unii de ceilalți!” spune Dorin Bob.

sursa: