Companie

În spatele fiecărui proiect pe care îl înălţăm se află o echipă experimentată de profesionişti pasionaţi care au grijă să clădească de la A la Z locuinţa perfectă pentru tine - prin alegerea spaţiului ideal de locuire, realizarea proiectelor pentru apartamente configurate în funcţie de nevoile tale şi selectarea materialelor de construcţie de calitate.

Avem o experienţă de 15 ani în domeniul construcţiilor, timp în care am finalizat peste 1.500 de apartamente în complexe rezidenţiale, peste 7.500 mp spaţii comerciale şi de birouri și peste 4.500mp terase verzi iar rezultatele ne clasează în topul dezvoltatorilor imobiliari din piaţa clujeană.

Mai mult, una dintre misiunile noastre este de a aduce natura cât mai aproape de tine pentru a-ţi asigura o viaţă mai sănătoasă, mai relaxată şi înconjurată de frumos. Aşa s-au născut terasele verzi şi decoraţiunile naturale care înfrumuseţează şi reduc poluarea în cadrul ansamblurilor rezidenţiale pe care le ridicăm pentru tine.

Suntem liderul pieţei în dezvoltarea proiectelor rezidenţiale verzi din România şi membru al România Green Building Council (RoGBC) din 2010. Am obţinut aceste titulaturi datorită respectării standardelor Green Homes în majoritatea ansamblurilor rezidenţiale pe care le construim, clădiri performante, în care eficienţa energetică se află pe primul loc.

Abordăm fiecare proiect cu seriozitate şi sensibilitate la ultimele tendinţe din piaţa imobiliară, fiind în acelaşi timp în armonie cu valorile tradiţionale, natura şi spiritul locului.


Studium green foloseste cookie-uri si continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau . Detalii. Accepta