Studium Green – VENUS
Situat in zona Iulius Mall si beneficiind de o amplasare privilegiata, Ansamblul Rezidential Studium Green Venus  reprezinta un proiect ambitios , cu o arhitectura moderna, un proiect nascut din dorinta de a aduce un plus in domeniul rezidential.
Ansamblul este amplasat in Cluj-Napoca pe str. Venus nr. 22, locatie atent selectata intr-o zona foarte cautata pentru astfel de cladiri.

 

Accesul se va face atat din str. Venus (acces auto) cat si pietonal din str. Al. Vaida Voievod.
Avand un design contemporan, elegant, o amplasare convenabila si apropierea centrului comercial Iulius Mall, Parcul Iulius, facultatile FSEGA si D. Cantemir, Studium Green –Venus poate fi un sediu potrivit pentru corporatii moderne exigenteapartamente pentru tineri si nu numai, dar si foarte potrivit ca investitie.

 

Venus  este şi o noua filozofie de a locui, într-o zona deosebita, într-o comunitate care priveşte în viitor. Venus este un spatiu citadin care grupeaza un bloc de 5 si respectiv 10 etaje avand apartamente diferite ca dimensiuni, cai foarte practice de acces, zone verzi, spatii de petrecere a timpului liber şi de recreere.
Toate apartamentele sunt proiectate intr-un stil modern, gandite astfel incat sa satisfaca confortul oricarei familii.

 

Intr-un Cluj tot mai aglomerat, ne-am gandit la confortul locatarilor si punem la dispozitie locuri de parcare (subterane si supraterane) suficiente pentru toti locatarii ansamblului.