Portofoliu

Recomandări

„Calitatea lucrărilor şi aspectul apartamentelor, cât şi a blocurilor construite de Studium Green, experienţa companiei, amabilitatea celor de la departamentul de vânzări, cât şi a celorlalţi membri ai firmei m-au convins să cumpăr un apartament cu un dormitor, living şi bucătărie în blocul aVangard, fără nicio ezitare. Aşadar, recomand firma Studium Green tuturor celor interesaţi de achiziţionarea unei locuinţe, cu toată încrederea.”

Alexandru C., Inginer

„La recomandarea unor prieteni şi după o studiere atentă a pieţei imobiliare clujene, am optat pentru un apartament în complexul Studium Green Campus. Calitatea materialelor şi a finisajelor, dotarea tehnică, amplasarea imobilului, ideea de a locui într-o locuinţă verde au fost motivele care m-au determinat să devin client al acestei companii.”

Elena R., 34, Manager Vânzări

    „Am dorit să cumpăr un apartament într-un bloc nou, să fie pentru nepoţii mei. Fiul meu a găsit apartamentele aproape de Iulius Mall şi circulând în zonă foarte des, ne-am oprit pentru o vizită la biroul de vânzări de la Studium Green. Am văzut schiţe şi imagini cu mai multe tipuri de apartamente aflate în construcţie. Disponibilitatea şi amabilitatea celor de la vânzări ne-au consolidat încrederea şi aşa am ajuns să cumpărăm un apartament în blocul CH4, chiar dacă era doar la stadiul de fundaţie. Recomandăm cu încredere serviciile şi proiectele firmei şi echipei Studium Green.”

Adriana Toma, 62 ani, Profesor

„În calitate de proprietar, menţionez faptul că sunt foarte mulţumită de apartamentul achiziţionat în blocul Vision. Am făcut această alegere deoarece m-au impresionat structura blocului, design-ul exterior şi interior, nu în ultimul rând profesionalismul şi dedicarea angajaţilor. Prezentarea minuţioasă pe care ne-au făcut-o cei de la Studium Green, atât mie, cât şi părinţilor mei, ne-a convins de calitatea deosebită a apartamentului pe care l-am şi cumpărat.”

Corina, 42 ani, Contabilă

Studium green foloseste cookie-uri si continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau . Detalii. Accepta