05/12/2017

Te invităm la noi „acasă”

Dacă ai ajuns aici, înseamnă că e timpul să ne cunoaştem.

Ne găseşti în Cluj-Napoca, la parterul blocului verde, îmbrăcat cu grijă în plante, pe care chiar noi l-am construit şi în care am ales să ne stabilim sediul. Mai precis, avem încredere în munca noastră şi ne ataşăm de clienţii noştri atât de tare încât iată-ne vecini cu aceştia. Pe strada Teodor Mihali, la numărul 39-43, unde am şi lăsat uşa deschisă pentru tine. :)

Hai înăuntru! Aici se nasc ideile care prind viaţă pe şantier şi ne-ar plăcea ca înainte să îţi oferim un apartament în care să te simţi acasă, să îţi arătăm cum e la noi acasă. Înăuntru ne vei găsi cu harta oraşului la picioare, alegând pentru tine cele mai bune amplasări pentru locuire, în faţa planşelor şi a programelor de arhitectură, concepând un design special sau în faţa mostrelor de materiale, selectându-le cu grijă pe cele pe care le vom folosi.

Însă, indiferent de cât de ocupaţi ne vei găsi, ne vom face întotdeauna timp să aflăm care îţi sunt dorinţele şi nevoile pentru a-ţi putea oferi locuinţa ideală.

Ne vom bea cafeaua pe canapeaua verde, lângă bătrânul nostru coleg, Pianul, şi te vei simţi în largul tău aici pentru că vei fi înconjurat de plante, animăluţe şi muzică. Asta pentru că tot ce are viaţă ne inspiră.

Te aşteptăm, aşadar, pe Teodor Mihali, la nr. 39-43, de luni până sâmbătă să ne spui ce  te inpiră pe tine şi cum îţi doreşti să fie casa în care să îţi cuibăreşti viaţa.

Comment with Facebook
Studium green foloseste cookie-uri si continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau . Detalii. Accepta